etusivu hoidot tuotteet ajanvaraus hinnasto yhteystiedot

Hoidot

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien- ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu. Hierontaa voidaan käyttää myös vaivojen ennaltaehkäisyyn

Akupunktiohoito

Akupunktioneuloin vaikutetaan elimistön sähkövirtoihin kehon vahvistamiseksi, oireiden lievittämiseksi tai vaivojen poistamiseksi kokonaan. Hoidossa käytetään tarvittaessa myös muita kiinalaisen lääketieteen terapiavälineitä. Aina ei tarvitse olla akuuttia kipua tai tautia - akupunktioon voi tulla myös vahvistamaan kehon puolustuskykyä.

Kuumakivihieronta

Tässä hoito, joka sopii erikoisesti vilukissoille! Keho lämmitetään kuumilla kivillä, jotka rentouttavat mieltä ja elimistöä. Lämpö vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoidon alussa valitaan eteerinen öljy, jonka tuoksu tuntuu sinusta parhaimmalta. Olen kehittänyt hoitoa siten, että perinteisen kivillä sivelemisen lisäksi hoitoon voidaan haluttaessa liittää klassista hierontaa syventämään hoidon vaikutusta.

Kasvohoito

LUOMU-kasvohoidossa iho puhdistetaan ja lämmitetään kuumilla sideharsoilla. Iho kuoritaan, jonka jälkeen tehdään ihon mekaaninen puhdistus. Ihon kunto tarkistetaan ja poistetaan mustapäät. Tarvittaessa siistitään kulmakarvat. Tämän jälkeen ihoon lisätään hoitavat aineet, hierotaan ja annetaan naamion vaikuttaa. Käsittely on rentouttava ja iho tuntuu ihanan pehmeältä!

Jalkahoito

Aluksi jalat liotetaan ja tarkistetaan niiden kunto. Seuraavaksi hoidetaan kynnet ja kynsinauhat, poistetaan kovettumat ja levitetään jaloille hoitoaineet. Jos haluat kynsien lakkauksen, on hygieniasyistä suositeltavaa ottaa oma kynsilakka mukaan. Tämä on hoito, joka keventää jalkojen lisäksi mielen!

Kestoväri

Kestovärillä tummennetaan ripset tai kulmat. Värin tummuutta ja sävyä voidaan jonkin verran säädellä. Tulos kestää viikkoja ja värjäys voidaan uusia kuuden viikon jälkeen.

© Tietokonepalvelu Hietaniemi